sale-domeinnaam

.sale-domeinnaam

Omdat er altijd wel ergens uitverkoop is

Serieus, heb jij echt nog geen .sale-domeinnaam? Dan ben je of een bofkont wiens zaken zo goed lopen dat jouw producten zichzelf altijd uitverkopen of je zit aan het eind van elk seizoen met een overschot opgezadeld. Creëer met jouw eigen .sale-domein een speciale online plek waar jouw klanten voor voordeeltjes terecht kunnen. Zo is via deze coole nieuwe extensie meteen duidelijk wat de meest recente collectie is en welke zaken in aanbieding zijn.

Je klanten worden blij van jouw .sale-domeinnaam
Een .sale-domeinnaam is er één waarvan jouw klanten pas echt vrolijk worden. Zij willen niets liever dan spullen aanschaffen die in de uitverkoop zijn. Kopen, kopen, kopen. Dat is niet voor niks het motto van een van Nederlands grootste grutter in consumentenelektronica die strooit met online aanbiedingen. Op jouw site met .sale-extensie schotel jij jouw klanten één voor één de producten voor die ze voor een leuk prijsje kunnen laten bezorgen of afhalen in je winkel. Winkel ja, want ook als je eigenaar bent van een fysieke winkel is een .sale-domeinnaam onmisbaar.

Veel voor weinig
Het is je vast opgevallen dat er steeds meer outlet-winkels verschijnen. Misschien heb je zelf wel zo’n store waar klanten voor een paar centen restproducten, dure merkkleding of afgeprijsde boeken kunt uitzoeken. Veel voor weinig! Die tijdelijke winkels verkopen alles: van tuinartikelen, speelgoed, kantoorartikelen, keukengerei, witgoed, huishoudelijk artikelen tot alles voor de doe-het-zelver en woninginrichting. Heb je een outletwinkel dan kun je gewoon niet zonder een .sale-domeinnaam.

Link naar deze kopProfiteer van voordelen .sale-domeinnaam

Heb je een webshop? Met een online .sale-website onderscheid jij je van je concurrenten. Wij hoeven je de voordelen van een .sale-domeinnaam natuurlijk niet uit te leggen. Maar we doen het graag. Zo is het voor klanten meteen duidelijk dat ze op een website met aanbiedingen zitten. En dat zien ze graag. Bovendien zit Google aan jouw nieuwe extensie en de keywords op je pagina’s dat je iets in de uitverkoop hebt en zal je belonen met een hogere plek in de zoekresultaten.

Handig voor makelaars
Als makelaar sla je eveneens je slag met een .sale-domeinnaam. Er is altijd een housefor.sale. Maar je kunt bijvoorbeeld ook elke week een paar woning uitlichten op een speciale sale-pagina, omdat de prijs van deze woningen door hun eigenaren is verlaagd. Zo weten kopers op zoek naar betaalbare woningen meteen waar ze online terecht kunnen. De .sale is een van de vele nieuwe extensies. Wil je meer weten over de andere mogelijkheden? Klik hier.

Een .sale domeinnaam is dé plek waar je als supermarkt, elektronicagigant of modewarenhuis elke week de folderaanbiedingen onder de aandacht van je klanten brengt.

Registreer vandaag nog jouw .sale-domeinnaam bij Vevida.