run-domeinnaam

.run-domeinnaam

Cause you are always on the .run

Je houdt een blog bij over hardlopen, verkoopt hardloopkleding, sporthorloges en andere accessoires of je organiseert hardloopevenementen. Kortom, je doet iets met running. Dan is een .run-domeinnaam echt iets voor jou.

Heb je buiten al eens goed om je heen gekeken? Het lijkt wel of iedereen momenteel het hardlopen ontdekt. Jong, oud, dik, dun, snel, langzaam; het maakt allemaal niet uit. In het weekeinde en op doordeweekse avonden kom je overal eenlingen en groepjes fanatieke runners tegen. Rondom het hardlopen is inmiddels een bloeiende handel ontstaan, variërend van kleding tot accessoires en van voeding tot trainingsschema’s. Steeds meer hardloopspullen worden online verkocht. En nu heeft de populairste sport ook een eigen extensie. Jij biedt al die producten natuurlijk aan in je eigen .run-webshop.

Podium voor jouw hardloopevenement
Hardlopen is fun. Steeds vaker laten hardlopers zich met duizenden tegelijk in alle kleuren van de regenboog spuiten voordat ze aan een loopje over 5, 10 of 15 kilometer beginnen. Wees de eerste voor het registreren van jouw eigen regionale color.run domeinnaam. Dankzij de nieuwe extensie kun jij op jouw persoonlijke color.run laten weten waar de eerstvolgende happening van dit populaire kleurrijke evenement is, hoe deelnemers zich kunnen inschrijven, wat de kosten zijn en hoe ze na afloop de verf uit hun haar kunnen wassen.

Link naar deze kopVoor jouw hardloopblog wil je natuurlijk een .run-domeinnaam

Je kunt een .run-domeinnaam natuurlijk ook gewoon gebruiken als online plek voor jouw plaatselijke hardloopevenement of als thuisbasis op het web van jouw hardloopvereniging. Je informeert de leden over trainingen, evenementen en prestaties. Je geeft lopers tips wat te doen bij rennen bij temperaturen boven de 25 graden of vertelt ze waarop ze moeten letten als ze net begonnen zijn met de sport.

Jouw hardloopblog verdient een heldere domeinnaam
Een .run-domeinnaam is bij uitstek dé plek voor het bijhouden van een blog over jouw loopprestaties. Je leukt je verhalen op met recente finishfoto’s en beste klasseringen en geeft reviews over de nieuwste sporthortloges en andere gadgets.

Wil jij ook jouw band met de hardloopsport onderschrijven, registreer dan nu jouw ideale .run-domeinnaam bij Vevida.