restaurant domeinnaam

.restaurant domeinnaam

Duidelijker kun je het je klanten niet maken

Wat je moet met een .restaurant domeinnaam? Denk eens aan de volgende woorden: Kindvriendelijk, Arabisch, Peruvaans, rolstoelvriendelijk, De Lachende Koe, De Pastinaeck, Vegetarisch en Rotterdam. Zet er nu eens een .restaurant extensie achter en je begrijpt meteen waarom vier organisaties deze extensie willen gaan uitbaten. Gelukkig voor jou zijn deze allemaal van plan om er géén beperking aan te stellen. Een domeinnaam met deze extensie is dus voor iedereen te registren.

De meest voor de hand liggende categorie ondernemers die van deze .restaurant extensie gebruik willen maken zijn natuurlijk degenen met een restaurant of eetcafé. Het is een unieke kans om jouw naam te combineren met de restaurant extensie. Bovendien is het een prachtmiddel om jouw specialiteit onder de aandacht te brengen: sushi, Franse keuken, Aziatisch, exclusief, etc..

Link naar deze kopKun je je onderscheiden met een .restaurant domeinnaam

Je kunt je tevens onderscheiden door meteen in de nieuwe domeinnaam aan te geven dat jouw eetcafé / restaurant rolstoelvriendelijk is of juist kindvrij of uitermate geschikt voor 50-plussers. Vul een categorie in en jouw doelgroep staat vast. Ben je jaloers op die leuke naam van een ander restaurant? Dan is dit jouw kans: registreer die naam dan nu zelf met de .restaurant extensie erachter. Bedenk wel dat jouw concurrent andersom misschien wel hetzelfde van plan is en op jouw originele naam aast. Het is dus vooral handig om naast jouw huidige .nl ook een .restaurant te registreren, voordat een ander het doet.

Naast de restaurants zijn er nog genoeg anderen die profiteren van een .restaurant extensie. Lever je zelf dagelijks verse producten aan restaurants, dan werkt een .restaurant domeinnaam eveneens in jouw voordeel. Eigenlijk geldt dat voor alle leveranciers: van kookeilanden tot potten en pannen, van stoelen tot tafel en kleedjes, van drank tot servetten en zeep voor op het toilet. Ook voor de leveranciers geldt dat ze hun goede naam moeten beschermen door zelf een .restaurant domeinnaam aan te vragen vóór de concurrenten hetzelfde overwegen.

Kom in actie en registreer nu jouw .restaurant domeinnaam bij Vevida.