party-domeinnaam

.party-domeinnaam

Omdat jij wel van een feestje houdt

Een .party-domeinnaam is volkomen logisch. Crisis of niet, feesten willen we allemaal. Dus lets.party. All the party people zoeken door de weeks online waar zij in het weekend uit hun dak kunnen gaan. Waar is dat mega dance event, het relaxte jaren 60 revival feest of die extravagante salsa noche? Het is niet zo verwonderlijk dat de .party-extensie floreert. Want als je een feest geeft, wil je dat de wereld ervan weet. Ruim 100.000 anderen gingen je in de eerste maanden na de introductie voor en registreerden al een coole .party-domeinnaam.

Een .party-domeinnaam is zelden ‘for one’, of het nu gaat om een tupperware.party, dance.party, rockandroll.party, salsa.party, jouwsurprise.party, willemsafscheid.party, karaoke.party of weekblad.party. En alle varianten daarop, natuurlijk. Misschien houd je op whereto.party wel een blog of vlog bij van de feesten die je elk weekeinde bezoekt.

Link naar deze kopVoor veel doeleinden bruikbaar

Een .party-domeinnaam laat weinig aan de verbeelding over en is voor heel veel doeleinden bruikbaar. Neem bijvoorbeeld de verrassingsfuif voor een vriendin die 30 jaar wordt. Op haar ‘eigen’ party-website kun je vooraf heel veel informatie delen met alle gasten en achteraf de foto’s van het feest plaatsen, een blijvende herinnering voor de verbouwereerde, maar aangenaam verraste jarige. Met een domein als pasta.party weet iedere hardloper meteen waar hij de avond voor de marathon of ander bijzonder hardloopevenement (zoals de RoPaRun) terecht kan voor het eten van borden vol spaghetti bolognese.

Link naar deze kopKies je eigen .party-domeinnaam

Maar vergeet ook niet de andere mogelijkheden. Het is natuurlijk voor de hand liggend dat je bij de .party-extensie vooral denkt aan door evenementenbureaus georganiseerde feesten en dance events. Maar tik in Google translate het woord “party” in en je krijgt ook “partij” als vertaling. De .party-extensie kan dus ook heel goed worden ingezet door politieke partijen en organisaties.

Het is vooral leuk met de .party: een van de vrolijkste nieuwe extensies voor het creëren van een “vette” domeinnaam, die je uiteraard gewoon bij Vevida kunt registreren. Registreer jouw .party-domeinnaam vandaag nog bij ons.