.online domeinnaam

Voor jouw eigen plek op het web

We zijn altijd… overal… online. Dat laten we de hele wereld weten via Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, onze blogs en websites. Met jouw eigen .online-domeinnaam ga je nóg een stapje verder. Zo kun je een populair geworden Facebookpagina over jouw haakwerken uitbreiden met een echte website, waarop je niet alleen leuke weetjes en praktische tips geeft, maar ook jouw eigen gewilde creaties te koop aanbiedt. Zo ben je van hobbyist ineens zakenvrouw.

Voor de inmiddels ervaren ondernemer biedt een .online-domeinnaam volop kansen. De .online-extensie is zakelijk inzetbaar om de concurrentie af te troeven. Je moet wel de mogelijkheden zien. Ben je autohandelaar? Dan wil je het liefst gebruikteauto.nl registreren, maar die is al vergeven. Misschien maak je wel kans op gebruikteauto.online.

Wanneer je nadenkt over het uitbreiden van je fysieke winkel in hardloopkleding en accessoires naar een webshop, dan is dit eveneens een mooi moment om jouw .online-domeinnaam te registreren. Denk eens na over allesvoorhardlopen.online. Als je je hier een beetje in verdiept zie je vanzelf de duizenden combinaties die straks mogelijk zijn.

Het leuke aan een .online-domeinnaam is dat deze zo breed inzetbaar is. Verenigingen kunnen met de .online-domeinnaam een website creëren waarop hun leden terecht kunnen voor informatie over trainers, trainingen, wedstrijden, vakanties, opstellingen en ga zo maar door. De .online-domeinnaam kan op die manier ook een rol spelen in het werven van nieuwe leden.

Voor onderwijsinstellingen is dit dé kans om hun naam eindelijk goed te registreren. Er zijn inmiddels zo veel basisscholen die Maxima heten dat het bemachtigen van een prinsesmaxima.nl of maximaschool.nl onbegonnen werk is. Maar maximaschool.online is waarschijnlijk beschikbaar.

De uitbater van de .online-extensie wil een nieuwe ruimte op het internet creëren die overstroomt van innovatie, ideeën en energie.

Registreer nu jouw .online-domeinnaam bij Vevida.