immo-domeinnaam

.immo-domeinnaam

Markeer jouw online plek in de vastgoedmarkt

Met een .immo-domeinnaam benadruk je dat vastgoed jouw business is. Dus, ben jij actief in de Belgische, Duitse, Franse, Italiaanse of Catalaanse vastgoedmarkt, dan kun je echt niet meer buiten een .immo-domein. Immo is de afkorting van immobiliën (Frans), immobilien (Duits) en immobilaire (Italiaans). Dat staat voor vastgoed. De .immo-extensie is er voor iedereen die zaken doet in de bouw, aankoop, verkoop, leasing en verhuur van vastgoed.

Bedrijven die actief zijn in de vastgoedsector kunnen met de .immo-extensie kiezen voor een opvallende en relevante domeinnaam. Heb je een woning of appartement te huur of te koop? Op jouw .immo-domein vinden je klanten een keurig overzicht van het aanbod dat jij in portefeuille hebt.

Met de .immo-extensie kies jij voor een opvallende en relevante domeinnaam. Eén waarmee het voor iedereen duidelijk is wat jouw business is. Immo is een geschikte extensie voor bijvoorbeeld bedrijven die diensten verstrekken in de bouwsector, iedereen die zich bezighoudt met de ontwikkeling van vastgoedprojecten en het fabriceren van woningen. Een immo-domeinnaam kan ook gebruikt worden door vastgoeduitgevers, vastgoedhypotheekdiensten en notarissen. Zij kunnen dankzij deze nieuwe extensie een ijzersterke nieuwe domeinnaam registreren en weer volop de concurrentie het hoofd bieden.

Link naar deze kopEuropese uitstraling met .immo-domeinnaam

Wil jij als makelaar, aannemer, vastgoedhandelaar of promotor de Europese markt aanspreken, dan is het zeer verstandig om een .immo-domeinnaam vast te leggen. Immo is immers de afkorting van het Duitse immobilien, Franse immobiliën en Italiaanse immobilaire. Met jouw .immo-domeinnaam spreek je dus een veel grotere markt aan dan de Belgische. Sla je vleugels uit en haal klanten uit Duitsland, Frankrijk, Italië en de Spaanse regio Catalonië binnen. Ben je benieuwd naar de andere nieuwe extensies? Neem dan hier een kijkje.

De .immo-domeinnaam kan worden aangevraagd door bedrijven, overheidsdiensten, verenigingen, organisaties en niet-gouvernementele instellingen.

Registreer nu jouw favoriete .immo-domeinnaam bij Vevida.