hotel domeinnaam

.hotel domeinnaam

De ideale extensie om je van de rest te onderscheiden

De .hotel extensie is een van de meest voor de hand liggende nieuwe gTLD’s en toch heeft het nog tot dit jaar geduurd voordat hij op de markt komt. Met een .hotel domeinnaam krijgen alle hotels – van luxe tot basic, van groot tot klein, van modern tot familiair – hun eigen herkenbare online ‘plek’.

Het mooie is dat .hotel kan worden gebruikt voor het samenstellen van een startpagina voor alle hotels in een stad, gemeente, provincie of land. En die lijst kun je natuurlijk weer onderverdelen in typen hotels. Dank daarbij aan rolstoelvriendelijk.hotel, ouderen.hotel, goedkope.hotels, kloosterhotels, enzovoort.

Dit soort unieke domeinnamen zorgen voor een betere vindbaarheid en geven duidelijk aan wie er tot jouw doelgroep hoort. Dat is wel zo makkelijk voor de bezoekers van jouw site. Laat deze kans dus niet liggen. Ben jij hotelier of run je een overkoepelende organisatie? Preregistreer dan nu bij Vevida en creëer je eigen wereldwijde platform.

Het leuke van een .hotel domeinnaam is dat jij hiermee een mooi platform kunt creëren voor jouw vergelijkingssite van de diverse hotels, jouw blog over het hotelleven van een vakantiekracht of jouw recensies over de hotels waar jij tijdens jouw backpacktrip door Zuid-Amerika, Azië en Australië hebt overnacht.

Het is overigens zaak om er snel te reageren. We verwachten veel belangstelling voor de .hotel extensie. Er zijn wereldwijd tegen de 600.000 hotels en zelfs in een klein gebied als Nederland zijn er veel met dezelfde of een soortgelijke naam. Heb je een dergelijke concurrent, wees dan zo slim om meteen jouw .hotel domeinnaam te registreren voordat die ander dat doet.

Bovendien liggen er altijd domeinkapers op de loer. Zij hebben het vaak voorzien op gewilde domeinnamen. Hun gretigheid neemt toe als duidelijk is dat een merk of naam of product nog niet bij het Trademark Clearinghouse staat geregistreerd.

Het is niet duidelijk wanneer de .hotel extensie ‘live’ gaat. Ook over de prijs is nog niks bekend. Maar je kunt jouw .hotel domeinnaam wel alvast bij Vevida preregistreren. Je bent tot niks verplicht. Je geeft alleen aan dat je interesse hebt en wij houden je op de hoogte. Zodra de extensie ‘live’ gaat en de prijs bekend is, nemen wij weer contact op. Heb je nog steeds interesse, dan gaan we jouw nieuwe domeinnaam proberen te registreren. Dat gebeurt via het first come first serve-principe.

Preregistreer nu bij Vevida!