help domeinnaam

.help domeinnaam

De ideale extensie voor laagdrempelige hulp

Doe je aan hulpverlening, ben je in te huren als klusjesman of wil je wel met eenzame ouderen op pad? Dan is een .help domeinnaam voor jou de ideale plek om jezelf online te verkopen. De nieuwe .help extensie is uitstekend geschikt voor organisaties, bedrijven en personen die hulp bieden aan mensen die daaraan behoefte hebben.

Uiteraard is deze extensie bij uitstek geschikt is voor bedrijven en organisaties die mensen tegen betaling helpen op het gebied van verzorging, de huishouding of anderszins. Met een .help domeinnaam verkoop je jezelf beter dan de rest van de branche. Dankzij jouw .help domeinnaam straal je als bedrijf of organisatie warmte uit, betrokkenheid, medeleven en het goede gevoel. Dat is waar jouw doelgroep naar op zoek is.

Link naar deze kopDe .help domeinnaam is interessant voor ZZP’ers

De .help extensie is echter ook interessant voor de vele zelfstandigen die hun diensten aanbieden. Nederland transformeert in een participatiesamenleving. Dat is wat de overheid wil. Daarom komt er steeds meer vraag naar laagdrempelige hulp. Hulp waarvoor mensen bereid zijn te betalen, van iemand uit de buurt. Dat is wel zo vertrouwd.

En daar spring jij als ondernemend persoon uiteraard graag op in. Jij biedt – tegen betaling – jouw hulp aan. Je helpt de alleenstaande moeder die op zoek is naar een goedkope babysitter. Je helpt die al wat oudere man als hulp in de huishouding of verricht geregeld snoeiwerk in de tuin van mensen die zelf moeilijk uit de voeten kunnen, maar wel van hun tuintje willen blijven genieten.

Je kunt de .help extensie ook gebruiken voor het opzetten van een startpagina met allemaal linkjes naar personen, bedrijven en organisaties die hun diensten aanbieden en daar meteen een plek te creëren waar mensen met een hulpvraag hun oproep doen. Zo breng je mensen samen.

Kun jij wel een online zetje gebruiken? Registreer dan nú jouw ideale .help domeinnaam bij Vevida.