.gent domeinnaam

Voor jouw verbondenheid met de stad en regio

Gent wordt wel Web Valley genoemd. De regio staat bekend om de vele bedrijven die zich op de een of andere manier met het web bezig houden. Het is daarom ook logisch dat de stad en regio nu ook zijn eigen .gent extensie heeft.

Met meer dan 250.000 inwoners en de enorme bedrijvigheid in de regio wordt er veel van de .gent extensie verwacht. Uiteraard verschijnen er .gent domeinnamen die door de overheid zelf intensief worden geregistreerd. De stad Gent gebruikt de extensie voor de dienstverlening aan haar inwoners.

Ook voor jou zijn er volop kansen om jouw favoriete .gent domeinnaam te registeren. De combinaties zijn talrijk. Doe je zaken met bedrijven in Gent? Heb je een website over hotels in Gent? Beheer je een pagina met de leukste plekjes van Gent, of de gezelligste cafés? Schrijf je dagelijks een blog over jouw belevenissen in de hoofdstad van Oost-Vlaanderen? Organiseer je rondwandelingen door de steegjes en langs de kanalen? Met een .gent domeinnaam benadruk je jouw verbondenheid met de stad.

Ben je afkomstig uit Gent, heb je daar een bedrijf of leid je een organisatie? Aarzel dan niet en leg vandaag nog jouw favoriete domeinnaam vast. Denk goed na of je ook de ideale domeinnaam voor jouw zaken die nu al door een ander is geclaimd misschien zelf met een .gent extensie moet registeren. Op die manier heb je deze slag van je concurrent gewonnen. Andersom werkt het natuurlijk ook. Misschien heeft jouw concurrent zijn oog wel op jóuw domeinnaam in combinatie met .gent laten vallen. Je kunt jouw naam/merk/product beschermen door die nu meteen met een .gent vast te leggen.

Registreer nu bij Vevida!