.frl domeinnaam

Voor de oprjochte Fries

Als Fries ben je trots op je eigen taal, eigen cultuur, eigen sporten en dus ook jouw onafhankelijkheid van de rest van Nederland. In heitelân hebben alle dorpen en steden naast de Hollandse ook hun eigen Friese naam. Dat Fryslân nog geen eigen .frl domeinnaam had, heeft jou altijd verbaasd. Maar binnenkort is die er wel. En dat werd tijd ook!

De .frl extensie is populair onder Friezen en de Fries om útens. Iedere Fries met een website wil die .frl domeinextensie achter zijn online naam hebben staan: van dokterspraktijken tot zzp’ers, van bouwbedrijven tot onderwijsinstellingen en van horeca tot recreatie. Met een .frl domeinnaam maak je jouw verankering met Fryslân duidelijk. Fryslân boppe. Punt.

Verhuur je bootjes? Dan wil jij natuurlijk degene zijn met de botenverhuur.frl. Ben je timmerman of heb je een bouwbedrijf? Dan is een .frl domeinnaam onmisbaar. Waarom? Omdat iedere Fries weet dat een Fries het liefst zaken doet met een… juist… Fries. En met jouw eigen .frl domeinnaam laat je weten bij wie ze moeten zijn.

Maar de .frl extensie reikt verder dan bedrijvigheid op het water, platteland of in de steden. Zo heeft de provincie plannen met de .frl extensie. En natuurlijk kunnen ook gemeenten er hun voordeel mee doen. Culturele instellingen, sportverenigingen, netwerkorganisaties, hobbyclubs, winkels: iedereen kan zijn band met Fryslân benadrukken.

Registreer nu bij Vevida.