expert-domeinnaam

.expert-domeinnaam

Omdat er maar één de expert kan zijn

Er is maar één expert, en dat ben jij! Je twijfelt aan het nut van een .expert-domeinnaam? Wat doe je zelf als je op zoek bent naar iemand om je wasmachine te repareren, een specialist op het gebied van SEO en conversie nodig hebt of alles wilt weten over het vervangen van de harde schijf in je laptop? Juist, je gaat online en kiest voor degene die jou “de beste papieren” overlegd: de expert dus. Jouw klanten doen hetzelfde. Dankzij de .expert-extensie achter jouw bedrijfsnaam laat je zien bij wie ze moeten zijn.

Link naar deze kopVerkoop jezelf als dé expert

Jezelf als een expert verkopen doe je uiteraard niet alleen door een .expert-extensie achter je bedrijfsnaam te plakken. Om dat te bereiken vul je de pagina’s van jouw website met de juiste content. Dat vindt Google ook stoer: inhoud die duidelijk maakt dat jij verstand van zaken hebt. Jouw expert-domein vul je het liefst aan met reviews van tevreden klanten en links naar andere pagina’s met handige tips, handleidingen en filmpjes. Juist door op jouw .expert-domeinnaam je klanten meer te bieden dan alleen maar de verkoop van jouw producten of diensten beschouwt ook Google jou als een expert en beloont je met een hogere ranking in de zoekresultaten.

Link naar deze kopEen ijzersterke .expert-domeinnaam

Dankzij de .expert-extensie kun jij je eindelijk door middel van een ijzersterke domeinnaam onderscheiden van de concurrentie. Natuurlijk irriteert het jou dat je destijds te laat was om zelf die ideale domeinnaam van je concurrent te registeren, denk bijvoorbeeld aan fietsen.nl. Door nu zelf fietsen.expert vast te leggen, ga je net een stapje verder. Jij verkoopt niet zomaar fietsen… nee, jij bent de fietsexpert. Dat spreekt aan. Dat geldt uiteraard voor alle branches, producten en diensten.

Link naar deze kopVolop kansen met een .expert

Wij hoeven jou natuurlijk niet uit te leggen waarin je allemaal een expert kan zijn. Dat heb jij natuurlijk al lang en breed uitgedacht: massage, beeld en geluid, koffie, belegde broodjes, keuken, sanitair, tuin, open haard, winterbanden, vliegtickets, vakantie, wijn, (sport)horloges, computer, speeltoestellen, auto-onderdelen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Kortom, met een .expert-domeinnaam laat je duidelijk weten dat de mensen bij jou moeten zijn en bij niemand anders.

Wil je meer weten over nieuwe extensies? Breng dan een bezoek aan onze speciale pagina hierover. Ben je inmiddels overtuigd van de kracht van deze nieuwe .expert-extensie? Registreer vandaag nog jouw sterke .expert-domeinnaam bij Vevida.