jouw eigen .email domeinnaam

.email domeinnaam

Sterk webadres in combinatie met slimme e-mailaccounts

Met de .email extensie registreer jij jouw eigen domeinnaam voor je persoonlijke e-mailadressen. Stel: je bedrijf heet Sinteur, dan is het hartstikke praktisch om e-mailadressen te hebben die eruit zien als peter@sinteur.email. Dat is niet alleen handig, het staat ook nog professioneel. Met je sinteur.email heb je meteen ook een krachtig eigen webadres op het net. In de meeste gevallen is jouw naam in combinatie met een .nl of .com extensie al door een ander geclaimd. Als je er snel bij bent kun jij nu jouw .email registreren.

De .email extensie is dus uitermate aantrekkelijk voor iedereen die op zoek is naar een ijzersterke domeinnaam, in combinatie met slimme e-mailadressen. Dit geldt uiteraard voor zowel de grote multinationals (die vele e-mailaccounts moeten hebben) als de mkb’ers (voor wie gemak de mens dient). En ook de zelfstandigen slaan dezelfde dubbelslag.

Bied jij e-maildiensten aan? Dan is de nieuwe .email extensie de manier om aan al jouw potentiële klanten te laten weten dat ze voor deze dienst bij jou moeten zijn en niet bij een van de vele andere aanbieders.

Natuurlijk ben jij goed in je werk, zijn je klanten tevreden over jouw dienstverlening en producten. Met de nieuwe .email domeinnaam die je nu al bij Vevida kunt registreren, gaat jouw e-mailservice er vanaf nu echt professioneel uitzien. Dankzij een duidelijke domeinnaam ben je beter vindbaar voor al die vele potentiële klanten uit de omgeving die een e-maildienstverlener in de buurt zoeken.

Als aanbieder van e-maildiensten en software weet je ook hoe belangrijk het is om de juiste domeinnaam te hebben. Je hebt destijds niet voor niks voor jouw huidige domein gekozen. Als kenner zie je meteen de kansen en het gevaar van de komst van een .email extensie. Het is natuurlijk de manier om jouw online naam steviger neer te zetten. Maar tegelijkertijd weet je dat sterke domeinnamen populair zijn bij domeinkapers én bij concurrenten. Stel dat zij hun oog op jouw merk/product/naam hebben laten vallen in combinatie met de nieuwe .email gTLD? Dat wil je echt voorkomen.

Wees er dus snel bij en registreer nu bij Vevida.