cool-domeinnaam

.cool-domeinnaam

Jij bepaalt wat cool is, hoe hot is dat?!

Een .cool-domeinnaam, hoe hot is dat?! Trends komen en gaan, maar jouw .cool-domein is here to stay. Het is dé plek waar iedereen naartoe gaat voor het laatste nieuws over obscure bandjes, grappige gadgets, spetterende feesten, de nieuwste mode of wat er straks helemaal hip is. Jouw blog of ‘online gids’ is ook hét platform voor de leukste foto’s en filmpjes: van jezelf, je familie of celebrities. En die creëer je dankzij de .cool-extensie.

Maar wat is cool? Be creative! Het is misschien niet het eerste wat in je opkomt, maar zelfs haken is cool. Echt waar. Deze wollige hobby heeft online inmiddels een enorme schare fans. Zij zijn allemaal op zoek naar nieuwe patronen. Uiteraard vinden ze die bij jou op hakenis.cool.

Laat je niet misleiden door de associatie met het woord hip. Cool zit ‘m niet alleen in trendy. Cool is wat jij zelf van je domeinnaam maakt. Fietsen is cool. Koken is hot, maar vooral cool. Reizen is cool (onzevakantieopdegalapagoswas.cool). Niet per se je sport, je hobby, je onderneming is cool. Het gaat om de inhoud van je domein. Die maakt het cool. Maak dus jouw statement met een .cool-domeinnaam.

Link naar deze kopJe kunt alle kanten op met een .cool-domeinnaam

IJs, warm aanbevolen. Je kent die slogan vast nog wel? Goed bedacht, destijds. Cool is hot en hot is cool. Diepvriesproducten zijn cool, maar worden hot gegeten. Heb je een bedrijf in het koelen of diepvriezen van producten dan doe jij uiteraard je voordeel met een .cool-domeinnaam. En dat geldt natuurlijk ook voor bouwers en plaatsers van airco’s. Voor meer informatie over nieuwe extensies klik je hier.

Kortom, zoek je een hippe domeinnaam? Met de .cool-extensie is dat geen enkel probleem. Uiteraard registreer je jouw ideale .cool-domeinnaam bij Vevida.