.company domeinnaam

De diesel voor jouw business

De nieuwe .company extensie wordt door iedereen gezien als hét alternatief voor zijn grote broer, de .com. Was je te laat om een nog immer zeer gewilde .com domeinnaam te registreren, dan krijg je nu de kans om wél met de ‘grote jongens’ mee te doen door een eigen .company domeinnaam te registreren.

Het zal je niet verwonderen dat de .company zich vooral richt op bedrijven; zowel de multinationals als het midden en kleinbedrijf en alles wat daar tussenin zit. Iedereen die zichzelf als bedrijf serieus neemt, zal een .company registreren. Daarin schuilt meteen een gevaar voor jou als ondernemer, want veel bedrijven zullen de .company aangrijpen om de beste domeinnaam uit hun branche vast te leggen. En dat kan jouw huidige domeinnaam zijn. Wees dus alert en registreer jouw .company domeinnaam nu bij Vevida om jouw naam te beschermen.

Het is echter niet zo dat bedrijven het alleenrecht op de .company extensie hebben. Voor gezelschappen, groepen, ploegen en corporaties is het eveneens een kans om een mooie nieuwe domeinnaam te creëren. Met gezelschappen worden bands, toneel- en theatergroepen bedoeld. Natuurlijk kunnen ook vriendengroepen en reisgezelschappen die vaak met elkaar op pad gaan en hun ervaringen op een blog delen een .company registreren.

In principe kan elk bedrijf een .company domeinnaam registreren. Maar sommige premium domeinnamen en 1-letterige domeinen worden per opbod verkocht.

Registreer nu jouw .company bij Vevida!