.cafe domeinnaam

Creëer een sterk online alternatief

Als uitbater, toeleverancier en belanghebbende kun je nu jouw eigen ideale .cafe domeinnaam registreren bij Vevida. Natuurlijk kun je de originele naam van jouw café gebruiken. Maar denk ook eens aan sterke alternatieven: feest.cafe, bruin.cafe, oerhollands.cafe, karaoke.cafe en eet.cafe. Duidelijker kun je niet het maken voor jouw doelgroep. En dat is maar goed ook, want het aanbod is mega en met een .cafe domeinnaam ben je online sneller gevonden.

Registreer nu jouw favoriete domeinnaam en verover je eigen plek op het web. Een plek die je vervolgens aankleedt met foto’s, filmpjes, info, enzovoort. Je creëert zo een nóg sterkere band met jouw bezoekers en geeft ze ook online een plek waarover ze met hun vrienden kunnen praten. En de toeristen die via het internet op zoek gaan naar een gezellig café komen eveneens bij jou terecht.

Dit is ook het moment om jezelf die sterke naam toe te eigenen die jij elders hebt gezien, of juist het moment om te voorkomen dat een ander jouw gewilde naam kaapt.

Ben je toeleverancier? Dan wil je natuurlijk goed vindbaar zijn voor uitbaters van cafés, pubs en kroegen. Zij moeten weten dat jij de beste barkrukken, tafels en stoelen levert; dat jij de lekkerste koffiebonen in de aanbieding hebt; dat jouw glaswerk het sterkst en duurzaamst is; dat jij al ruim twintig jaar ervaring hebt in het renoveren van horecagelegenheden; dat jouw servetten, hygiënedoekjes en schoonmaakmiddelen onmisbaar zijn.

Omdat café in de Spaanse, Portugese en Franse taal staat voor koffie, is de .cafe extensie ook heel goed te gebruiken door koffiemerken, koffiebranderijen en koffieproducenten.

Een .cafe domeinnaam kan tevens uitstekend dienst doen als startpagina waarop alle cafés in een bepaald stad of regio zichzelf kunnen presenteren.

Registreer dan nu bij Vevida.