.brussels domeinnaam

Voor wie zijn band met de stad of streek wil benadrukken

De .brussels domeinnaam kan verwijzen naar Brussel, de hoofdstad van België én van de Europese Unie. Maar .brussels verwijst ook naar de drie gewesten in het land (Vlaanderen, Brussel en Wallonië). Brussel staat bol van de activiteiten: commercieel, cultureel en maatschappelijk. Daar wíl, nee, daar móet je bij zijn als ook jij een graantje wilt meepikken van het geld dat daar rolt.

Voor iedereen die op de een of andere manier een link heeft met de stad, het gewest en alles wat zich daarbinnen afspeelt is het registreren van een .brussels domeinnaam echt een must. Denk aan bedrijven, politieke organisaties, (lokale) overheden, inwoners, culturele instellingen, theatergezelschappen, verenigingen, zelfstandige ondernemers, bands, producten, merken en ga zo maar door.

De .brussels domeinextensie is het initiatief van DNS, met steun van de Brusselse overheid. DNS is de registry operator voor de .be landencode. Een .brussels domeinnaam is niet voorbehouden aan personen, bedrijven en overheden uit Brussels zelf. Ben je geïnteresseerd en woon je buiten het gewest dan kan ook jij een .brussels domeinnaam voorregistreren.

Het registreren van een .brussels domeinnaam is bijvoorbeeld heel verstandig als jij zaken doet met ondernemers uit dat gebied en jouw betrokkenheid met de stad en het gewest extra wil benadrukken. Een slimme zet, want in economisch onzekere tijden gunt iedereen vooral zijn ‘buurman’ de opdracht. Het motto is: Samen helpen we elkaar de crisis door. Je geeft aan dat jij de persoon bent met wie mensen zaken moeten doen als het om de stad of de gewesten gaat.

Zie de .brussels extensie vooral als dé kans om nu de zo door jou gewenste ideale domeinnaam te registreren, voordat de concurrentie dit doet. Hiermee bescherm je niet alleen jouw eigen merk/naam/product, maar je bent de concurrent ook nog eens een stapje voor. Bijvoorbeeld door meteen ook zijn domeinnaam met een .brussels te registreren.

Deal? Registreer dan nu!