Een .blog domeinnaam

blog domeinnaam

Voor jouw tips, verhalen en ervaringen

Hoe val je op tussen alle bloggers die dagelijks hun verhaal online zetten? Juist met een eigen .blog domeinnaam natuurlijk. Hoe cool is dat!? En je kunt jouw favoriete .blog domeinnaam nu alvast registeren bij Vevida.

Of het nou gaat om jouw persoonlijke naam, favoriete blogonderwerp of een technische term; met een .blog domein kun je jezelf veel beter onderscheiden van de rest. Het maakt niet uit of je puur voor de lol schrijft of dat jouw blog professioneel aanzien heeft. De mogelijkheden zijn ontelbaar en je kunt een heleboel zeer unieke domeinnamen bedenken. Zo uniek dat je er autoriteit mee uitstraalt en iedereen meteen weet dat ze met een kenner te maken hebben.

Link naar deze kopEr zijn talrijke kansen met een .blog domeinnaam

Petersinteur.blog, kook.blog, lekkereten.blog, boeken.blog, whisky.blog, auto.blog, webhosting.blog, mode.blog en overmensenrechten.blog zijn slechts enkele van de talrijke domeinnamen die je nu al kunt registreren.

Een sterke domeinnaam is essentieel. Het is een van de belangrijkste middelen om de juiste groep lezers naar jouw blog te trekken, en dus ook felbegeerde adverteerders. Ja, adverteerders, want bloggen is tegenwoordig veel meer dan een hobby. Er wordt serieus geld mee verdiend. Met een .blog domeinnaam straal je uit dat je verstand van zaken hebt en dat jouw mening telt. Daar willen adverteerders bij horen.

Met meer dan 160 miljoen bloggers die allemaal op die ene speciale .blog domeinnaam azen, is het wel zaak om zo snel mogelijk in actie te komen. Automattic, het bedrijf achter WordPress.com, is de beheerder van de .blog extensie. WordPress is natuurlijk ‘de geestelijk vader’ van de populairste tool om blogs online te plaatsen. Onze WordPress Hosting is de perfecte hosting voor bij jouw .blog website. Je krijgt er bijvoorbeeld de ondersteuning bij van je persoonlijke WordPress expert.

Link naar deze kopTroef je concurrent af met een .blog domein

De .blog is voor iedereen beschikbaar. Je kunt jouw .blog daarom nu registreren. Je kunt je vast wel voorstellen dat de concurrentie groot is. Registreer nu jouw .blog domeinnaam bij Vevida.