.blog domeinnaam

Voor jouw tips, verhalen en ervaringen

Hoe val je op tussen alle bloggers die dagelijks hun verhaal online zetten? Juist met een eigen .blog domeinnaam natuurlijk. Hoe cool is dat!? En je kunt jouw favoriete .blog domeinnaam nu alvast preregisteren bij Vevida.

Of het nou gaat om jouw persoonlijke naam, favoriete blogonderwerp of een technische term; met een .blog domein kun je jezelf veel beter onderscheiden van de rest. Het maakt niet uit of je puur voor de lol schrijft of dat jouw blog professioneel aanzien heeft. De mogelijkheden zijn ontelbaar en je kunt een heleboel zeer unieke domeinnamen bedenken. Zo uniek dat je er autoriteit mee uitstraalt en iedereen meteen weet dat ze met een kenner te maken hebben.

Er zijn talrijke kansen met een .blog domeinnaam

Petersinteur.blog, kook.blog, lekkereten.blog, boeken.blog, whisky.blog, auto.blog, webhosting.blog, mode.blog en overmensenrechten.blog zijn slechts enkele van de talrijke domeinnamen die je nu al kunt preregistreren.

Een sterke domeinnaam is essentieel. Het is een van de belangrijkste middelen om de juiste groep lezers naar jouw blog te trekken, en dus ook felbegeerde adverteerders. Ja, adverteerders, want bloggen is tegenwoordig veel meer dan een hobby. Er wordt serieus geld mee verdiend. Met een .blog domeinnaam straal je uit dat je verstand van zaken hebt en dat jouw mening telt. Daar willen adverteerders bij horen.

Met meer dan 160 miljoen bloggers die allemaal op die ene speciale .blog domeinnaam azen, is het wel zaak om zo snel mogelijk in actie te komen. Automattic, het bedrijf achter WordPress.com, is de beheerder van de .blog extensie. WordPress is natuurlijk ‘de geestelijk vader’ van de populairste tool om blogs online te plaatsen. Onze WordPress Hosting is de perfecte hosting voor bij jouw .blog website. Je krijgt er bijvoorbeeld de ondersteuning bij van je persoonlijke WordPress expert.

Troef je concurrent af met een .blog domein

De .blog is vanaf 21 november 2016 voor iedereen beschikbaar, zoals dat heet. Je kunt de .blog daarom nu nog niet registreren, maar natuurlijk al wel preregistreren. Je kunt je vast wel voorstellen dat de concurrentie groot is. Door nu jouw favoriete .blog domeinnaam bij Vevida te preregistreren behoud jij wel uitzicht op jouw eerste keuze. Preregistreren is gratis en vrijblijvend. Je gaat pas betalen als jouw domeinnaam daadwerkelijk is geregistreerd. Onderwijl houden wij jou op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de .blog extensie.

Preregistreer nu jouw .blog domeinnaam bij Vevida.