.app domeinnaam

.app domeinnaam

Is there an app for that? Yes a .app!

Een .app domeinnaam is een must voor alle ontwikkelaars en softwarebedrijven die zich in apps specialiseren. Niet voor niks is “is there an app for that?” een van de meest gestelde vragen! Wie een app heeft, heeft de toekomst. Dus is de wereld van app-ontwikkelaars booming. Het was dan ook wachten op een eigen .app-extensie. En die komt er. Maar ook de app stores, telecombedrijven, fabrikanten van mobieltjes en fora over apps profiteren van een .app domeinnaam.

Link naar deze kopVeel belangstelling voor .app domeinnaam

Het is overigens wel zaak om er snel bij te zijn, want de verwachting is dat er heel veel belangstelling is voor deze .app-extensie. Vooral ontwikkelaars van apps die in trek zijn en populaire bedrijven moeten alert reageren. Domeinkapers liggen altijd op de loer en hebben het vaak voorzien op gewilde domeinnamen gekoppeld aan een nieuwe extensie. Hun gretigheid neemt toe als duidelijk is dat een merk of naam of product nog niet bij het Trademark Clearinghouse staat geregistreerd.

Aan de andere kant is dit het moment om die mooie domeinnaam van een ander met een .app-extensie voor eigen gebruik te registreren. Op die manier is de concurrentie op een achterstand gezet.

Link naar deze kopBeter online vindbaar met .app domeinnaam

Een goede online vindbaarheid door de doelgroep moet echter het belangrijkste argument zijn om een .app-domeinnaam te registreren. Daarmee behaal je uiteraard het online succes waarop je hoopt.

Het is overigens nog niet duidelijk wanneer de .app-extensie voor het grote publiek in de open verkoop gaat. De uitrol van deze extensie bevindt zich in de Sunriseperiode. In deze fase hebben merkhouders die bij het Trademark Clearinghouse staan geregistreerd het eerste recht om hun naam/product aan de .app-extensie te koppelen. Daarna volgt de Landrushfase en dan pas de open verkoop.

Dat wil echter niet zeggen dat je niet nu al een poging kunt wagen om voor een .app-domeinnaam in aanmerking te komen. Ben je geregistreerd merkhouder? Neem dan meteen contact op met onze klantenservice. Ben je dat niet, maar zie je wel genoeg mogelijkheden voor jouw bedrijf? Preregistreer dan nu meteen bij Vevida. Wij houden je continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.