registreer nu uw .app domein registreer nu uw .amsterdam domein
registreer nu uw .shop domein
registreer nu uw .hotel domein

Nieuwe domeinnaamextensies registreren

gtld-steps

Link naar deze kopBescherm jouw domeinnaam, merk en bedrijf met de nieuwe extensies

Het web heeft er honderden nieuwe extensies bij gekregen!. Klassieke domeinextensies als .com, .net en .org hebben gezelschap gekregen van .amsterdam, .app, .hotel, .shop, .film en nog vele andere. Kom nu in actie en bescherm jouw eigen merk, product of bedrijfsnaam voordat een ander ermee aan de haal gaat. Je kunt deze nieuwe extensies nu bij ons registreren of gratis en vrijblijvend bij ons preregistreren.

Dankzij de komst van duizend nieuwe domeinnaamextensies maak je nu kans op dé ideale domeinnaam. Verkoop je rijwielaccessoires? Personaliseer je domeinnaam dan met de .bike-extensie. Verzorg je rondvaarten in de hoofdstad? Benadruk de band met die locatie dan met een .amsterdam-extensie. Verhuur je huisjes in Vlaanderen? Dan is .vlaanderen echt onmisbaar voor jou. Run je een hotel, hostal of jeugdherberg? Kies dan voor de .hotel-extensie. Exploiteer je een escortbureau? Met de .sex extensie weet iedereen meteen wat ze kunnen verwachten. En heb je een online webwinkel dan kun je echt niet buiten een domeinnaam die eindigt op .shop.

Link naar deze kopEen streepje voor met nieuwe domeinnaam

Met de juiste extensie achter jouw domeinnaam is het voor potentiële klanten klip en klaar welke producten je verkoopt of waar jouw bedrijf is gehuisvest. Zo heb je altijd een streepje voor op de concurrentie. Registreer de voor jou belangrijkste extensie(s) zelf. Gewoon bij Vevida.

Voorkom dat anderen – de zogenaamde domeinkapers – er met jouw naam of merk vandoor gaan. Want is jouw favoriete domein door iemand anders geregistreerd, dan kunnen de kosten aanzienlijk zijn om deze in jouw bezit te krijgen. Dat wil je echt vermijden. Check op deze pagina of jouw favoriete domeinnaam beschikbaar is.

Link naar deze kopVan .app naar .zone-extensie

Wereldwijd worden de komende jaren bijna 1400 nieuwe extensies gelanceerd. Dat zijn generieke top level domeinen (gTLD’s). Op die manier ontstaan er miljoenen nieuwe domeinnaamcombinaties. Ruim de helft daarvan zijn geschikt voor ‘open registratie’. En die kun je dus gewoon via Vevida registreren en preregistreren. Denk bijvoorbeeld aan .baby, .food, .auto, .film, .shop, .app, .website, .gent, .zone, .gratis en ga zo maar door.

De nieuwe domeinnamen komen niet allemaal tegelijk op de markt. Van de meeste extensies is nog lang niet duidelijk wanneer ze beschikbaar komen en wat de kosten zijn, maar wij houden je op de hoogte. Sommige extensies zijn al wel te registreren, andere kun je nu alvast bij ons preregistreren. Actuele informatie kun je altijd vinden via onze domein checker.