Een domeinnaam is uniek en kan maar door één bedrijf of persoon worden geregistreerd. Met een domein hebt u een eigen internetadres en e-mailadres voor het leven. U bent herkenbaar en gemakkelijk te vinden op het internet met een goed gekozen domeinnaam.

Link naar deze kopDiverse extensies

Een domein bestaat uit een eigen naam en een extensie (zoals .nl en .com). U kunt bij Vevida vrijwel iedere domeinnaam registreren. Naast bekende extensies als .nl, .be, .com en .eu bieden wij bieden nu ook honderden nieuwe extensies en dat aantal groeit maandelijks. Met een .amsterdam, .frl, .online, .shop, .party, .cool, .immo en .expert onderscheidt u zich nóg beter van uw concurrenten. Een domeinnaam is uniek en kan maar door één bedrijf of persoon worden geregistreerd. Met een domein hebt u een eigen internetadres en e-mailadres voor het leven. U bent herkenbaar en gemakkelijk te vinden op het internet met een goed gekozen domeinnaam.

Link naar deze kopVoorkom misbruik door anderen

Veel klanten claimen dezelfde naam met verschillende extensies of domeinen met andere spelwijzen of spelfouten. Zo voorkomt u dat anderen uw naam gebruiken.

Link naar deze kopAdvies nodig?

Wilt u meer weten over het claimen van een domein of heeft u advies nodig? Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Waarom Vevida?

Kies je voor Vevida dan kies je voor zekerheid en onze uitstekende klantenservice.

Wij hebben een reden om ons best voor jou te doen. Want ben je niet tevreden, dan kun jij met je unieke domeinnaam gewoon naar een ander verhuizen. Wij zijn echter zó overtuigd van onze service dat we hier helemaal niet bang voor zijn.