Verhuizen is altijd een heel gedoe. Wilt ook liever zonder zorgen overstappen? Wij helpen u daarbij. Onze klantenservice staat voor u klaar als u hulp nodig hebt. Wij leggen u alvast uit hoe u in 3 stappen alles kunt regelen om uw domein te verhuizen. Zo weet u van tevoren precies hoe dat werkt.

Domein verhuizen in 3 stappen

Stap 1. Opzeggen bij uw oude provider

U moet het contract voor uw domein bij uw oude provider opzeggen voordat u kunt verhuizen. Het is handig om te vermelden dat u wilt verhuizen. Uw oude provider kan het domein dan voor verhuizing vrijgeven. U krijgt het wachtwoord van uw domein, waarmee u de verhuizing kunt bevestigen. (Bij sommige domeinextensies hebt u geen wachtwoord nodig.)

Stap 2. Pakket voor uw domein bestellen

Waarvoor wilt u uw domein gebruiken? U kunt het domein parkeren of doorschakelen naar een andere site. Veel klanten kiezen voor WordPress Hosting om zichzelf direct professioneel te presenteren. Hebt u al een eigen website? Dan kiest u uit onze webhosting opties. Er zijn pakketten voor grote en kleine, drukbezochte en rustige websites. Weet u niet zeker welk pakket het beste bij u past? Onze klantenservice adviseert u graag.

Stap 3. Instellingen gemakkelijk online regelen

U regelt alles gemakkelijk online zodra uw domein verhuisd is. In het online klantportaal MyVevida kunt u de instellingen van uw pakket wijzigen, e-mailadressen maken en wachtwoorden wijzigen. Wij sturen u een e-mail met alle gegevens die u nodig hebt om uw domein te gebruiken.

Meer weten?

Hebt u een vraag over verhuizen of wilt u hulp bij het verhuizen van uw domein? Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag.

Waarom Vevida?

Kies je voor Vevida dan kies je voor zekerheid en onze uitstekende klantenservice.

Wij hebben een reden om ons best voor jou te doen. Want ben je niet tevreden, dan kun jij met je unieke domeinnaam gewoon naar een ander verhuizen. Wij zijn echter zó overtuigd van onze service dat we hier helemaal niet bang voor zijn.