Je domein verhuizen lijkt een heel gedoe, maar is dat niet. Wil je ook zonder zorgen overstappen naar Vevida? Wij helpen je daarbij. Onze klantenservice staat voor je klaar als je hulp nodig hebt. Wij leggen je alvast uit hoe je in 3 stappen alles kunt regelen om jouw domein te verhuizen. Zo weet je van tevoren precies hoe dat werkt.

Link naar deze kopJe domein verhuizen in 3 stappen

Link naar deze kopStap 1. Opzeggen bij je huidige provider

Wil je een domein verhuizen naar Vevida, dan moet je eerst het contract voor je domein bij je huidige provider opzeggen. Het is handig om bij het opzeggen te vermelden dat het gaat en het verhuizen van je domein. Je oude provider kan het domein dan voor verhuizing vrijgeven. Je krijgt het wachtwoord van je domein, waarmee je de verhuizing kunt bevestigen. (Bij sommige domeinextensies heb je geen wachtwoord nodig.)

Link naar deze kopStap 2. Pakket voor je domein bestellen

Ga je je domein verhuizen dan moet je duidelijk voor ogen hebben waarvoor je het domein wilt gebruiken? Zo kun je het domein parkeren of doorschakelen naar een andere site. Veel klanten kiezen voor WordPress Hosting om zichzelf direct professioneel te presenteren. Heb jij al een eigen website? Dan kies je uit onze webhosting opties. Er zijn pakketten voor grote en kleine, drukbezochte en rustige websites. Weet je niet zeker welk pakket het beste bij jou past? Onze klantenservice adviseert je graag.

Link naar deze kopStap 3. Instellingen gemakkelijk online regelen

Je regelt alles gemakkelijk online zodra jouw domein is verhuisd. In het online klantportaal MyVevida kun je de instellingen van jouw pakket wijzigen, e-mailadressen aanmaken en wachtwoorden wijzigen. Wij sturen je een e-mail met alle gegevens die je nodig hebt om je domein te gebruiken.

Link naar deze kopMeer weten?

Heb je een vraag over je domein verhuizen of wil je hulp bij het verhuizen van jouw domein? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.

Waarom Vevida?

Kies je voor Vevida dan kies je voor zekerheid en onze uitstekende klantenservice.

Wij hebben een reden om ons best voor jou te doen. Want ben je niet tevreden, dan kun jij met je unieke domeinnaam gewoon naar een ander verhuizen. Wij zijn echter zó overtuigd van onze service dat we hier helemaal niet bang voor zijn.