Domein Parkeren

Alleen registreren
Snel en goedkoop
Gemakkelijk later upgraden

Wil je snel je domein vastleggen zonder allerlei extra’s? Claim dan je domein en kies voor parkeren. Je kunt later gemakkelijk upgraden.

1,00per maand

voor een .nl of .be domeinnaam

Bestel

Upgraden

Heb je later toch behoefte aan meer? Je kunt eenvoudig upgraden naar een ander pakket. Je kunt je domein ook doorschakelen naar een website of social media pagina.

E-mail met je domeinnaam

Upgrade naar Domein Doorschakelen om de e-mail van deze domeinnaam eenvoudig te koppelen aan een ander domein. Of kies voor Basic Hosting om direct onbeperkt e-mailadressen aan te maken met je eigen domeinnaam.

Webhosting?

Wil je toch liever eenvoudig een website plaatsen op je domeinnaam? Kies dan voor WordPress Hosting van Vevida. Met deze voorgeïnstalleerde WordPress installatie heb je in een handomdraai een eenvoudige website gemaakt en gepubliceerd.

Met ons pakket Veilige Hosting heb jij de beveiliging meteen goed geregeld: een SSL certificaat en tot 4 weken back-ups.

Advies nodig?

Wil je advies over alle mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.

Overtuigd?

Registreer dan direct je domein met Domein Parkeren:

Waarom Vevida?

Kies je voor Vevida dan kies je voor zekerheid en onze uitstekende klantenservice.

Wij hebben een reden om ons best voor jou te doen. Want ben je niet tevreden, dan kun jij met je unieke domeinnaam gewoon naar een ander verhuizen. Wij zijn echter zó overtuigd van onze service dat we hier helemaal niet bang voor zijn.