Writers block? Met deze tips helpen wij je op weg

Writers block? Volg deze tips?last van een writers block? volg deze tips
Peter de Wit

Iedereen herkent het wel: je staart al een hele poos naar het blanco document in een tekstverwerker. Het wil je maar niet lukken een begin te maken met het schrijven van een pakkende tekst voor bijvoorbeeld een productpagina. Met de onderstaande tips helpen wij je een beetje op weg.

De juiste domeinnaam voor je bedrijf of merk

Peter de Wit

De juiste domeinnaam voor je bedrijf of merk is waar een succesvolle website mee begint. Dat geldt zowel voor starters met een website als voor merken en bedrijven die al naam en faam hebben opgebouwd. Als je online succesvol wil zijn, moet je enkele regels in acht nemen.

Tips & tricks voor betere accessibility

Romke van der Meulen

We zijn bij Vevida doorlopend bezig om de accessibility (toegankelijkheid) van onze webapps te verbeteren. Daarmee hopen we onze producten en diensten beschikbaar te maken voor een zo breed mogelijk publiek. In dit artikel wil ik jou als collega web-ontwikkelaar wat tips aanreiken zodat de accessibility van jouw websites direct bij het ontwikkelen al goed zit.

Waarom jij toch echt een website nodig hebt

Peter de Wit

Vraag jij je echt nog af of jij als startende ondernemer wel een website nodig hebt? Twijfel dan niet langer en begin zo snel mogelijk met het (laten) bouwen van je eigen online zichtbaarheid. Waarom? Wij Nederlanders zijn zo’n beetje koploper als het gaat om online aankopen.

Hoe MyVevida een single page app werd

Romke van der Meulen

Een tijdje geleden hebben we een nieuwe versie van ons klantportaal MyVevida live gezet. Deze update is het resultaat van meer dan twee jaar werk, waarin we MyVevida hebben omgebouwd naar een Single Page App.

Sterkere cryptografie voor uitgaande .NET-verbindingen

.net verbindingen.net verbindingen
Jan Reilink

Als je vanuit ASP.NET een externe webservice aanspreekt, dan doe je dat bij voorkeur beveiligd: je versleutelt de verbinding met TLS. Maar helaas is de TLS-versie van de uitgaande .NET verbinding niet altijd veilig genoeg ingesteld. In dit artikel vind je daarom aanvullende informatie over hoe wij dit beter voor je instellen.

Pagina 1Pagina 2Pagina 3
1 / 3